loading...
.::نماز::.
مهدی بازدید : 465 پنجشنبه 16 آذر 1391 نظرات (2)

دوستان عزیز اگر نماز را با خلوص نیت بخوانید برکات آن را درک خواهید کرد

در ابتدا لازم است که با مفهوم نماز آشنا شویم: مفهومی که امروز از کلمه «نماز» در زبان فارسی و «صلوة» در زبان عربی می فهمیم، همین فریضه معلوم و معین است که با ارکان خاصه و مقدمات و مقارنات و شکل و هیات معین به قصد قربت پروردگار، أدا می شود، که اول آن تکبیرة الاحرام و آخر آن سلام است, که یک اصطلاح شرعی و فقهی است که شارع مقدس آن را وضع فرموده است.

ادامه مطلب ...

مهدی بازدید : 284 جمعه 17 آذر 1391 نظرات (0)

امید بخش ترین آیه

فقط بوی خدا

 

 

 

ابو حمزه ثمالی از یكی از امامین همامین ، امام محمّد باقر یا امام جعفر صادق عیهما السّلام ، روایت كرده است كه : امیرالمؤ منین علیه السّلام روزی خطاب به اصحاب خود فرمود: كدامیك از آیات كلام اللّه مجید نزد شما امیدوار كننده ترین آیات است ؟......

مهدی بازدید : 178 جمعه 17 آذر 1391 نظرات (0)

چراغ های همیشه روشن

نماز جماعت

دوستان عزيز

وجوب اقامه نماز بر شما پوشیده نیست و احادیث و روایات بسیاری در باره نماز، خوانده و یا شنیده اید و همچنین بسیار دریافته اید که برای افزایش ثواب نماز اعمالی وارد شده است و بسیار از شما هم به آن عمل می کنید، اما برپایی نماز جماعت از آن مواردی است که توصیه فراوان بر آن شده است. براستی چرا؟

مهدی بازدید : 181 جمعه 17 آذر 1391 نظرات (0)

دستوری برای نماز شب

نماز شب

متنی را که در زیر ملاحظه می فرمایید، نامه مرحوم حجت الاسلام و المسلمین استاد علی اصغر کرباسچیان به یکی از شاگردانش است که در عین کوتاهی، دریایی از معارف را در خود نهفته است که با هم می‏خوانیم:

 

مهدی بازدید : 192 جمعه 17 آذر 1391 نظرات (0)

نماز خوف چگونه واجب شد؟

سال پنجم هجری قمری: آغاز غزوه ذات الرّقاع

به پیامبر اكرم(ص) خبر داده شد كه جنگجویان دو تیره "بنی محارب" و "بنی ثعلبه" از قبیله غطفان در سرزمین نجد (از بخش های مركزی جزیرة العرب) با گردآوری نیرو و تهیه ی تجهیزات و امكانات لازم، آماده ی یورش به سوی مدینه ی منوره و جنگ با مسلمانان شده اند.

سپاه اسلامپیامبر(ص) برای دفع تهاجم دشمن و غافل گیر كردن آنان، در دهم محرم سال پنجم قمری (چهل و هفتمین ماه هجرت) در رأس چهارصد( به روایتی هفتصد و یا هشتصد) تن از سربازان اسلام، از مدینه بیرون رفت و عازم منطقه نجد گردید.

اما همین كه به این منطقه وارد شد، دشمنان به هراس افتاده و به كوه ها و بلندی های اطراف پراكنده گردیدند. ولیكن از دور مراقب مسلمانان بوده تا آنان را در فرصتی مناسب، در كمین خویش گرفتار سازند. پیامبر(ص) كه از قصد آنان آگاه بود، جانب احتیاط را مراعات می كرد و بدین جهت برای نخستین بار، آن حضرت و مسلمانان همراه وی، نمازشان را به صورت "نماز خوف" به جا آوردند.

مهدی بازدید : 168 جمعه 17 آذر 1391 نظرات (0)

در هر یک از چهار سوره "والنجم ، إقرأ، الم تنزیل و حم سجده "  یک آیه سجده است که اگر انسان بخواند یا گوش به آن دهد بعد از تمام شدن آن آیه باید فورا سجده کند و اگر فراموش کرد هر وقت یادش آمد باید سجده نماید.

مهدی بازدید : 297 پنجشنبه 16 آذر 1391 نظرات (0)

 

نماز, نماز خواندن, شکستن نماز, احکام نمازی

مسأله

شكستن نماز واجب از روی اختیار حرام است ، ولی برای حفظ مال و جلوگیری از ضرر مالی یا بدنی مانعی ندارد .

باقی در ادامه ...

مهدی بازدید : 177 پنجشنبه 16 آذر 1391 نظرات (1)

با سلام به دوستان گرامی آموزش خواندن نماز شب را برای شما گرد آوری کرده ام امید وارم مورد رضایت شما باشد

 

نماز شب

 

نماز شب يازده‌ ركعت است: چهار تا دو ركعت (مثل نماز صبح) به نيت نماز شب و يك نماز دو ركعت به نيت نماز شَفْعْ و يك نماز يك ركعتي به نيت نماز وَتْر

 

در ادامه با آموزش کامل در خدمت شما هستم

مهدی بازدید : 425 پنجشنبه 16 آذر 1391 نظرات (0)

فضیلت نماز شب

 

از قرآن كریم درباره فضایل نماز شب:

خداوند متعال در آیه هفتاد و نهم سوره اسراء فرموده است برخی از شب را بیدار و متهجد باش و نماز شب مخصوص توست. باشد كه خدایت به مقام محمود(شفاعت) مبعوث گرداند. و همچنین در سوره مزمل آیه 1 می فرماید: ای جامه خواب به خود پیچیده به هنگام شب بر خیز.

با ما در ادامه همراه باشید

مهدی بازدید : 120 پنجشنبه 16 آذر 1391 نظرات (0)

(مسأله 900)نجس كردن زمين و سقف و بام و طرف داخل ديوار مسجد حرام است1 و هر كس بفهمد كه نجس شده است بايد فوراً نجاست آن را برطرف كند. و احتياط واجب2 آن است كه طرف بيرون ديوار مسجد را هم نجس نكنند، و اگر نجس شود نجاستش را برطرف نمايند3، مگر آن كه واقف آن را جزء مسجد قرار نداده باشد4.
باقی در ادامه مطلب
مهدی بازدید : 169 پنجشنبه 16 آذر 1391 نظرات (0)

(مسأله 898)نماز خواندن در چند جا مكروه است و از آن جمله است1: حمام، زمين نمكزار، مقابل انسان، مقابل دري كه باز است، در جاده و خيابان و كوچه( اگر براي كساني كه عبور مي كنند زحمت نباشد و چنانچه زحمت باشد حرام ولي نماز باطل نيست2)، مقابل آتش و چراغ، در آشپزخانه(و هر جا كه كوره آتش باشد3)، مقابل چاه و چاله اي كه محلّ بول باشد، روبروي عكس و مجسمه چيزي كه روح دارد، مگر آن كه روي آن پرده بكشند، در اطاقي كه جنب در آن باشد، در جايي كه عكس باشد 4اگر چه روبروي نمازگزار نباشد5، مقابل قبر، روي قبر، بين دو قبر6، در قبرستان.
باقی در ادامه مطلب
مهدی بازدید : 276 پنجشنبه 16 آذر 1391 نظرات (0)

مسأله 1157-مكروه است در نماز صورت را كمي به طرف راست يا چپ بگرداند و چشمها را هم بگذارد1، يا به طرف راست و چپ بگرداند و با ريش و دست خود بازي كند و انگشتها را داخل هم نمايد و آب دهان بيندازد و به خط قرآن يا كتاب يا خطّ انگشتري نگاه كند و نيز مكروه است موقع خواندن حمد و سوره و گفتن ذكر، براي شنيدن حرف كسي ساكت شود، بلكه هر كاري كه خضوع و خشوع را از بين ببرد مكروه مي باشد.
کامل در ادامه ...
مهدی بازدید : 323 پنجشنبه 16 آذر 1391 نظرات (0)
مسأله اختصاصي

مستحبات نماز
بهجت: مسأله 925- مستحب است در حال قيام نگاه كردن به محل سجده، و نیز بعید نیست استحباب نگاه کردن بين دو قدم در حال ركوع و به طرف بيني در حال سجود و به دامن خود در حال نشسته و به كف دو دست در حال قنوت، و مستحب است در حال قيام گذاشتن دستها روي رانها مقابل زانو؛ و درحال قنوت قرار دادن آنها مقابل صورت به طوري كه كف آنها رو به آسمان باشد؛ و در حال سجده گذاشتن دست ها مقابل گوشها یا صورت یا شانه ها و در حال نشسته  روي رانها و در حال ركوع روي زانو براي مردها.
مهدی بازدید : 135 پنجشنبه 16 آذر 1391 نظرات (0)

(مسأله 916)براي مرد و زن مستحب است پيش از نمازهاي يوميّه1 اذان و اقامه بگويند2، ولي پيش از نماز عيد فطر و قربان3، مستحب است سه مرتبه بگويند «الصلاة»4 و در نمازهاي واجب ديگر سه مرتبه «الصلاة» را به قصد رجاء بگويد.
باقی در ادامه
مهدی بازدید : 160 پنجشنبه 16 آذر 1391 نظرات (0)

(مسأله 776)خانهٔ کعبه -که در مکه معظمه می باشد1- قبله است و باید روبروی آن نماز خواند2 ولی کسی که دور است اگر طوری بایستد که بگویند رو به قبله نماز می خواند کافی است3 و همچنین است کارهای دیگری که مانند سر بریدن حیوانات، باید رو به قبله انجام گیرد.
باقی در ادامه مطلب
مهدی بازدید : 336 پنجشنبه 16 آذر 1391 نظرات (1)

  وضو یکی از آداب اسلام است که صحت بسیاری از عبادات مبتنی بر صحیح بودن آن است در ادامه به بررسی احکام وضو با توجه به فتاوای مقام معظم رهبری می پردازیم.

مهدی بازدید : 237 پنجشنبه 16 آذر 1391 نظرات (0)

هیچ ساعتى در نزد میت سخت تر از شب اول قبر نیست، پس بر مردگان خود رحم کنید با صدقه دادن و اگر قدرت صدقه دادن نداشتى دو رکعت نماز براى میت.

نماز وحشت یا نماز «لیلة الدفن» ، نمازى است که در شب اول دفن مؤمنی که از دنیا رفته است براى او خوانده مى شود. به این خاطر نماز وحشت نامیده شده که فردى که از دنیا رفته هنوز با عالم قبر آشنایى و انسى ندارد و در خود احساس ترس و وحشت دارد و این نماز با فضل الهى وحشت را از او دور مى کند، در روایت آمده که این نماز باعث راحتى میت وگشادگى قبر او تا روز قیامت و زیاد شدن حسنات و ثواب هاى انجام دهنده این نماز و بالارفتن درجه او مى شود. [۱] پس در واقع نماز رفع وحشت است نه نماز وحشت.

آموزش در ادامه مطلب

مهدی بازدید : 147 پنجشنبه 16 آذر 1391 نظرات (0)

نماز وحشت

 

 

امام صادق ـ علیه السّلام ـ هر شب برای فرزندش و در هر روز برای پدر و مادر خود دو ركعت نماز می گزارد، در ركعت اول سوره ی قدر و در ركعت دوم سوره ی كوثر می خواندند.[1]

ادامه مطلب ...

مهدی بازدید : 154 پنجشنبه 16 آذر 1391 نظرات (0)

 

بسم الله الرحمن الرحیم

نماز پل ارتباطی قوی بین خداوند و نمازگزار ایجاد می کند. در هنگام نماز انسان با حالتی تمنا گونه درخواست خود را ابراز می دارد که باید علت این حالت را بررسی کرد. خداوند در قرآن می فرمایند:

ادامه مطلب ....

مهدی بازدید : 111 پنجشنبه 16 آذر 1391 نظرات (0)

مکروه است در نماز صورت را کمی به طرف راست یا چپ بگرداند و چشم ها را هم بگذارد یا به طرف راست و چپ بگرداند و با ریش و دست خود بازی کند و انگشت ها را داخل هم نماید و آب دهان بیندازد و به خط قرآن یا کتاب یا خط انگشتری نگاه کند و نیز مکروه است موقع خواندن حمد و سوره و گفتن ذکر، برای شنیدن حرف کسی ساکت شود بلکه هر کاری که خضوع و خشوع را از بین ببرد مکروه می باشد.

 موقعی  که انسان خوابش می آید و نیز موقع خودداری کردن از بول و غائط مکروه است نماز بخواند و همچنین پوشیدن جوراب تنگ که پا را فشار دهد در نماز مکروه می باشد و غیر از اینها مکروهات دیگری هم در کتاب های مفصل گفته شده است .

مهدی بازدید : 123 پنجشنبه 16 آذر 1391 نظرات (1)

صحيح يا مردود؟!

همان طور كه مي دانيد ممكن است عملي صحيح باشد ولي مورد قبول واقع نشود. مثل جنس بي مشتري. در احاديث، نماز گروهي را فاقد ارزش به حساب آورده اند كه عبارت انداز:

1)بي تفاوت ها:

امام صادق(ع) مي فرمايند: نماز كساني كه نسبت به برهنگان و آوارگان جامعه بي تفاوت اند، قبول نيست.

2)حرام خواران:

پيامبر اكرم(ص) فرمود: نماز حرام خواران، مثل بناي ساختمان بر ريگ است.

3)بي تعهدان در خانه:

رسول خدا در اين باره مي فرمايند: نماز زني كه از درآمد شوهر بهره مند مي شود ولي به مسئوليت الهي خود عمل نمي كند پذيرفته نيست.

مهدی بازدید : 118 پنجشنبه 16 آذر 1391 نظرات (0)

همه عبادت ها بايد به قصد قربت انجام گيرد و اگر گوشه اي از آن براي غير خدا باشد، آن عمل باطل است.

مثال: اگر در نماز كه يكي از واجبات است نيتي غير از خدا را داشته باشيم مثلا قصد ريا داشته باشيم، آن نماز باطل است.

اگر يكي از مستحبات هم به قصد ريا انجام گيرد، يا زمان عبادت(اول وقت خواندن) و مكان آن(در صف اول يا در مسجد خواندن) براي غير خدا باشد، نماز باطل است. حتي اگر در زمستان، كنار بخاري بايستد كه هم گرم شود و هم نمازش را بخواند باز هم نمازش باطل است.

خداوند عملي را مي پذيرد كه از جهت شرايط زماني و مكاني و كيفيت و خصوصياتش، همه خالص باشد و براي او شريكي قرار داده نشود:« و لا يشرك بعباده ربه احدا» در حديث است:«اگر رزمنده اي در جبهه، بخاطر تعصب يا به دست آوردن غنائم جنگي يا اظهار قدرت و شجاعت و امثال اين موارد بجنگد اين جهاد او هيچ ثواب و ارزشي ندارد.

مهدی بازدید : 109 پنجشنبه 16 آذر 1391 نظرات (0)

علت تغيير شكل عبادت

قرآن نمونه هاي متعددي ياد مي كند كه چگونه اقوام پيشين، با تغيير شكل عبادت، دچار غضب الهي شدند. انگيزه اين تغيير شكل ها متفاوت بوده است، كه از هر كدام، يك نمونه قرآني ذكر مي كنيم:

1-تغيير شكل لجوجانه:

خداوند به بني اسرائيل دستور داد هنگام ورود به سرزمين مقدس، كلمه«حطّه» را به زبان بياورند(يعني خداوندا ما را ببخش و گناهان ما را بريز). آنان از روي استهزاء و لجاجت، تغيير داده و گفتند:«حنطه»(يعني گندم). خدا بر آنان غضب كرد و هلاكشان نمود.

2- تغيير شكل روشنفكرانه:

در دين اسلام، چهار ماه حرام است كه جنگيدن در آن ممنوع شده. اين آتش بس اجباري، در سه ماه پياپي(ذيقعده، ذيحجه،محرم) و يك ماه جدا(رجب) است كه قرآن همه را با عنوان«اربعة حُرُم» ياد كرده و جنگيدن را ممنوع ساخته است، مگر آنجا كه حالت دفاعي باشد.

3- تغيير مقدسانه:

منظور، كار كساني است كه با سرپوش مذهب و دين و حيله هاي شرعي، به خواسته هاي دل خود مي رسند و بدينوسيله مي خواهند بر سر وجدان و قانون خدا كلاه بگذارند. نمونه اش در داستان بني اسرائيل است كه چون خداوند، صيد ماهي را در روز شنبه براي آن ها تحريم كرده بود، با احداث حوضچه هايي در كنار آب، ماهي ها را به درون آن مي كشيدند و روز بعد ماهي ها را مي گرفتند و مي گفتند: ما كه روز شنبه ماهي نگرفته ايم!

ماجراي فوق در آياتي از قرآن آمده است و مورد مذمت قرار گرفته است.

تصاوير جديد زيباسازی وبلاگ , سايت پيچك » بخش تصاوير زيباسازی » سری ششم www.pichak.net كليك كنيد

مهدی بازدید : 183 پنجشنبه 16 آذر 1391 نظرات (0)

نماز اوليا خدا

چگونگي نماز خواندن اوليا دين، براي پيروان آن معصومين، درس آموزنده و الهام بخش و الگوست. در اين جا قصد دارم تا به نمونه هايي از نماز هاي آنان اشاره كنم:

صداي اذان براي رسول خدا چنان جاذبه داشت و نشاط مي آورد، كه هنگام اذان، به بلال مي فرمود:«اَرِحْنا يا بلال» يعني :« اي بلال، ما را از غم و اندوه و تلخي رهايي بخش.» و در اين باره مي فرمايند : كسي كه صداي اذان را بشنود و بي تفاوت بماند، جفا كرده است.

هنگام نماز، رنگ از چهره علي(ع) مي پريد و مي لرزيد و مي فرمود:«وقت نماز رسيده، وقت امانتي كه خدا بر آسمان ها و زمين و كوه ها عرضه كرد، اما آن ها از قبول آن دوري كرده و ترسيدند.» (تفسير صافي، ج2 ص 370.)

و اين تحمل بار امانت الهي، بزرگترين افتخار بشر است. به قول حافظ:

آسمان بار امانت نتوانست كشيد                 

                                                 قرعه ي فال به نام من ديوانه زدند

مهدی بازدید : 69 پنجشنبه 16 آذر 1391 نظرات (0)

انجام فريضه ها و اعمال ديني به صورت دسته جمعي، غير از پاداش و ثواب هاي بسياري كه دارد، در زندگي فردي و اجتماعي امت مسلمانان نيز، آثار مثبت فراواني دارد كه در اين جا به چند مورد آن اشاره مي كنيم:

الف) آثار معنوي:

بزرگترين اثر معنوي نماز جماعت، همان پاداش هاي الهي است كه براي مثال:

- اگر اقتدا كننده 1 نفر باشد، پاداش 150 نماز داده مي شود.

- اگر اقتدا كننده 2 نفر باشد، پاداش 600 نماز داده مي شود.

- اگر اقتدا كننده 3 نفر باشد، پاداش 1200 نماز داده مي شود.

- اگر اقتدا كننده 4 نفر باشد، پاداش 2400 نماز داده مي شود.

- اگر اقتدا كننده 5 نفر باشد، پاداش 4800 نماز داده مي شود.

- اگر اقتدا كننده 6 نفر باشد، پاداش 9600 نماز داده مي شود...

ادامه مطلب

مهدی بازدید : 105 پنجشنبه 16 آذر 1391 نظرات (0)


اگر آب براي وضو ياغسل موجود نيست، يا آب براي بدن ضرر دارد، يا براي انجام وضو و غسل وقت نباشد، يا نگه داشتن آب براي آشاميدن و حفظ جان لازم باشد، به جاي آن تيمم مي كنيم؛ يعني با خضوع تمام در مقابل پرودگار عالم، كف هر دو دست را با هم، بر خاك يا سنگ يا ريگ يا كلوخ مي زنيم و بر پيشاني و دو طرف آن، از جايي كه موي سر روييده تا روي ابروها وبالاي بيني مي كشيم و سپس كف دست چپ را بر تمام پشت دست راست (از مچ تا نوك انگشتان) مي كشيم وبعد از آن كف دست راست را بر تمام پشت دست چپ مي كشيم. خاك يا چيز ديگري كه بر آن تيمم مي كنيم، بايد پاك و تميز باشد.
حضرت علي (ع) از تيمم كردن بر خاكهاي كنار كوچه ها (كه معمولا آلوده است) نهي كرد.
تيمم هم مانند وضو و غسل بايد براي رضاي خداوند و عمل به دستور او انجام شود.براي تيمم بايد انگشتر را از دست بيرون آوريم و اگر مانع ديگري بر پيشاني يا دستها وجود دارد بر طرف كنيم.
براي آنكه يقين كنيم تمام پشت دست مسح شده بايد مقداري بالاتر از مچ را هم مسح كنيم، ولي مسح بين انگشتان لازم نيست.براي تيمم بايد كف دست را بر پيشاني و روي دستها بكشيم، و اگر پيشاني يا دستها از زير آن كشيده شود، صحيح نيست.

 در ادامه مطلب کامل تر بخوانید

مهدی بازدید : 101 چهارشنبه 15 آذر 1391 نظرات (1)

شكيات بر 23 قسم است ، هشت قسم آن نماز را باطل مى كند و به شش قسم آن نبايد اعتنايى كرد و نه قسم آن صحيح است .
شك هاى باطل
:
اگر يكى از اين شكها را براى نمازگزار پيش آيد، نمازش باطل است :
1- شك در شماره ركعتهاى نمازهاى دو ركعتى
2- شك در شماره ركعتهاى نماز سه ركعتى
3- در شكهاى نمازهاى چهار ركعتى كه پاى يك در ميان باشد.
4- اگر در نمازهاى چهار ركعتى پيش از تمام شدن سجده دوم شك كند.
5- شك بين 2 و 5 يا 2 و بيشتر از 5.
6- شك بين 3 و 6 يا 3 و بيشتر از 6.
7- شك بين 4 و 6 و يا 4 و بيشتر از 6.
8- شك در ركعتهاى نماز كه نداند چند ركعت خوانده

باقی در ادامه مطلب


 
مهدی بازدید : 147 چهارشنبه 15 آذر 1391 نظرات (0)

 

 

کارت پستال درخواستی طراحان

 

نماز جماعت ،با شکوه ترین ،بهترین، پاک ترین و معنوی ترین اجتماعات دنیا ست. از این رو دارای فضیلت و ثواب بسیاری است . برای هر قدمی که انسان به سوی نماز جماعت برمیدارد ، ثواب و حسنه ای در نظر گرفته شده و اگر تعداد نماز گزاران از 10 نفر تجاوز کند ، کسی جز خداوند حساب ثواب آن را نمی داند . در حدیثی آمده است * هر کسی نماز جماعت را دوست بدارد خداوند و فرشتگان او را دوست می دارند * .

پیامبر اکرم – ص – می فرماید : * آگاه باشید هر کهبه طرف مسجد ، برای اقامه نماز جماعت حرکت کند ، به هر قدم او هفتاد هزار حسنه و ثواب برای او نوشته می شود و هفتاد هزار گناه او ، پاک میگرددد و به همین اندازه درجاتش بالا می رود . اگر در همین حال بمیرد ، خداوند هفتاد هزار فرشته بر او می گمارد که او را در قبرش زیا رت کنند و در تنهایی مونس او باشند و برایش استغفار کنند تا بر انگیخته شود * .

 

نماز جماعت دارای آثا ر و برکات متعددی است که به بعضی از آنها اشاره میشود:

 

در ادامه مطلب کامل بخوانید

مهدی بازدید : 130 چهارشنبه 15 آذر 1391 نظرات (0)

 

 

 

چرا نماز ستون دین است؟

 

نماز بدین جهت ستون دین است که بدون آن،‌دین معنا و مفهومی نخواهد داشت همانگونه که خیمه بدون ستون ، بر پا نخواهد بود.

 

نماز عبادتی است جامع و فراگیر و به مثابه ستون و پایه خیمه است.

 

خاصیت بسیاری از عبادتها و دستورات دینی (مثل زکات، حج، جهاد، روزه و ...) در نماز جمع شده است.

 

باقی در کامل بخوانید

مهدی بازدید : 122 چهارشنبه 15 آذر 1391 نظرات (0)

...سراسیمه درو باز كرد و لباس بیرونشو در آورد و یه نگاهی به آینه انداخت و یه سلام بلند به خودش كرد و رفت سمت دستشویی ویه وضوی سریع گرفت
- حسین مگه تو مدرسه تون نماز جماعت ندارین؟!
آقای سماورچی اگه همه چی یادش میرفت از نماز بچه هاش غافل نمی شد فقط دنبال بهونه بود كه یه جوری بچه ها رو محك بزنه و ببینه حال و فضای ذهنی شون چیه؟
- چرا آقا جون اتفاقاً تو مدرسه نماز جماعتی داریم كه نگو و نپرس ولی نمی دونم چرا من با نماز جماعت مدرسه مون حال نمی كنم!
- حال نمی كنم یعنی چه پسر؟

....

ادامه داستان در ادامه ی مطلب

مهدی بازدید : 81 چهارشنبه 15 آذر 1391 نظرات (0)

مهر یا حسین کربلا نماز

انسان در مسیر زندگی دنیایی خویش، لحظاتی شیرین و به یاد ماندنی را تجربه می کند که شیرینی آن، همیشه در کام وجودش ماندگار است. از بین تمام این لحظات، شیرین ترین لحظات عمر یک مؤمن واقعی، لحظاتی است که با خدای بی نیاز به خلوت نشسته و به راز و نیاز و عبادت با حضرت حق می پردازد.

البته این شیرینی را، انسانی می تواند احساس کند که طعم ایمان واقعی را از عمق جانش چشیده باشد. چنین کسی هرگز حاضر نیست که این لحظه ی زیبا و دلربا را با تمام دنیا و آنچه در آن است معاوضه نماید.

او در حال عبادت و نماز که زیباترین مصداق عبادت است، به معشوق واقعی خویش دست یافته و از خلوت با او به چنان لذّتی دست یافته که در کل این عالم، برای آن مانندی نمی بیند، و لذا به هیچ قیمتی حاضر نیست آن را از دست بدهد.

در میان عبادات، هیچ عبادتی به مانند نماز، نمی تواند قلب کوچک آدمی را به دریای بی کران رحمت الهی وصل نماید، و روح انسان را از سرچشمه ی فیوضات بی انتهای خداوند بی همتا، سیراب نماید.

لحظه ی نماز، باشکوه ترین لحظه ی ارتباط انسان سراپا نیاز به وجود مطلق بی نیاز است. در حقیقت آن لحظه ی نورانی، فرصتی است طلایی که خداوند مهربان، بر ما منّت نهاده و از سر لطف و محبّتی که به بندگانش دارد، آن را در اختیار ما قرار داده، تا در آن فرصت زیبا، بتوانیم، قلب و جان خود را از عالم طبیعت و خاک، جدا نموده و روحمان را به عالم بالا پرواز داده و در سایه ی این پرواز ملکوتی، به جان خود صفا و جلاء بخشیم.

سرور عالم، پیامبر گرامی اسلام(صلی الله علیه و آله و سلم) در کلامی زیبا، نماز را به سر انسان تشبیه نموده و می فرماید: «مَوضعُ الصَلاةِ مِن الدینِ کَمَوضعِ الرأسِ مِنَ الجَسَد»1 ؛ جایگاه نماز در دین، همانند جایگاه سر در بدن است.

برای خواندن کامل به ادامه مطلب مراجعه کنید

مهدی بازدید : 134 چهارشنبه 15 آذر 1391 نظرات (0)

 

سجاده عشق

- مامان! پس كوش؟ همش باید دنبالش بگردم!
- چی كوش؟ باز دنبال چی می گردی؟!
- مامان تو رو خدا بگو كجا گذاشتیش؟دیر شد ، دسته رفت.
- آهان طبق معمول دنبال زنجیرت می گردی! زیر میز مطالعته، خودت اونجا گذاشتیش.
- مرتضی! این دیگه چیه ورداشتی؟!!
- هیچی مامان سجاده نمازمه!
- وا! سجاده برای چی؟ كو تا نماز! تازه می ری مسجد نمازتو می خونی.
- نه مامان امروز با روزای دیگه فرق می كنه! دیشب حاج آقا ستوده روی منبر حرفای قشنگی می گفت، خب دیگه اجازه می دین من برم؟


ادامه مطلب برای ادامه داستاد

 

مهدی بازدید : 1281 پنجشنبه 18 آبان 1391 نظرات (1)

چهل حدیث درباره ی نماز (چهل اجر و پاداش نماز برای نمازگزار) namaz

 

1. نماز جلوگیری میکند از فحشاو منکر .

 

2. نماز بهترین قرب الهی است .

 

3. نماز حصاری در مقابل مکر شیطان است .

 

4. نماز بهترین اعمال بعد از شناخت خداست .

  بقیه در ادامه مطلب

مهدی بازدید : 4564 پنجشنبه 18 آبان 1391 نظرات (11)

 

 

داشتم از کنار مسجد رد میشدم، دیدم مردم با شور و هیجان زیاد در حال وضو گرفتن و آماده شدن برای کاری هستن ... با خود گفتم چه کار مهمی است که این همه آدم به خاطرش دارن لحظه شماری میکنن .

با خودم تصمیم گرفتم برم ببینم چه خبر است وقتی وارد مسجد شدم یه حسی بهم دست داد از یک نفر وضو گرفتن رو یاد گرفتم ، خیلی خوشحال بودم وقتی رفتیم سر نماز یک حاج آقایی به من نماز خواندن یاد داد ، اولش کمی سخت بود ولی  بعد چند بار تمرین احساس کردم سال هاست که نماز میخوانم !

از اون روز خیلی میگزرد و من الان دیگه خیلی بزرگ شدم و همیشه نمازمو سر ساعت میخوانم چون بعد آن روز درباره ی نماز خیلی تحقیق کردم و فهمیدم که نماز ستون دین است و با آن میتوانم با خدا ارتباط برقرار کنم و با او درد و دل کنم ، گاهی اوقات که دلم میگیره میرم وضو میگیرم و 2 رکعت نماز میخوانم  کلی با خداوندم رازو نیاز میکنم و خداوند هم جوابشو بهم میده .

حتما دعا کن  مطمئن باش جوابتو میده 

امضا : مهدی دوستکام

تعداد صفحات : 2

درباره ما
Profile Pic
بسم الله الرحمن الرحیم وبلاگ نماز به ساحت مقدس پيامبر اعظم حضرت محمد مصطفي (ص) و خاندان مطهرش و عاشقان و رهروان آن حضرت تقديم مي گردد.و در جهت نشر و ترويج فرهنگ و سنت نبي مکرم اسلام و ائمه اطهار (ع) مي باشد.بلغ العلي بکماله-کشف الدجي بجماله-حسنت جميع خصاله-صلو عليه و آله با سلام وعرض ادب خدمت شما بازدید کنندگان گرامی از اینکه به این وبلاگ نماز مراجعه کردید کمال تشکر وقدر دانی را دارم وامیدوارم که لحظات خوبی را در این وبلاگ سپری کنید ضمنا" چنانچه سوالی یا انتقاد ویا پیشنهادی دارید می توانید از طریق ایمیل این جانب برای من ارسال کنید تامن با در نظر گرفتن متن وموضوع مربوط آنرا در وبلاگ خود قراردهم. باتشکر وسپاس فراوان از شما ایمیل مدیر وبلاگ :mehdost@yahoo.com ارزش و اهمیت نماز «بر هیچ مسلمانی پوشیده نیست. نماز از ارکان بسیار مهم اسلام است که بپا داشتن آن باعث رضایت و خشنودی خدا می‌گردد. نماز عامل اتصال و ارتباط بندگان با خداست. رابطه‌ای که نباید هیچگاه گسسته شود و تا آخرین لحظه عمر باید پابرجا بماند. با تشکر مهدی دوستکام
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 46
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 9
  • آی پی امروز : 11
  • آی پی دیروز : 37
  • بازدید امروز : 13
  • باردید دیروز : 39
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 54
  • بازدید ماه : 54
  • بازدید سال : 735
  • بازدید کلی : 45,987
  • کدهای اختصاصی

    استخاره آنلاین با قرآن کریم
    

    حدیث